Verkoop

Regelmatig heb ik jonge dieren te koop. Wil je meer informatie over een bepaald dier, mail dan naar joyce_ruesink@outlook.com 
 
Verkoopvoorwaarden:
 
Ik vind het erg belangrijk dat mijn dieren goed terecht komen. Een goede huisvesting is een vereiste en de dieren dienen minimaal een soortgenoot te hebben. 
Ook is het belangrijk dat de dieren correcte voeding krijgen. Dit is essentieel om de dieren gezond te houden. Wil je meer informatie over goede voeding, dan kun je me hier altijd naar vragen.
  

Als een dier wordt gereserveerd verwacht ik dat hij/zij binnen een week wordt opgehaald of anders in overleg. Gebeurt dit niet, dan vraag ik een extra bijdrage in de voerkosten. Daarnaast vraag ik om de helft van het aankoopbedrag over te maken.  Dit om te voorkomen dat ik de dieren erg lang moet vasthouden en ze na enkele maanden alsnog worden geannuleerd.

         

Cavia's

       
  Regelmatig heb ik jonge en volwassen cavia's te koop.       
         

Schapen

       
 

De schapenlammeren van 2017 zijn te koop. 1 ooilam en ramlam, kruising Ryeland x Poll Dorset en 1 bont ramlam uit Ned. Bonte Schaap x Mergellander. 

Foto's volgen. 

 

     
         

Geiten

       
 

De geitenlammeren van 2017 zijn te koop. 1 geitlam en boklam kruising Bonte melkgeit x Nubisch en 3 zwartbonte Bonte Melkgeit boklammeren.